Outfit 28-9-2011

Gisteren kreeg ik een heel leuk mailtje binnen. Ik heb namelijk de giveaway gewonnen van Jara. Het item wat ik gewonnen heb was een heel schattig zwart jurkje. Vandaag kwam hij al binnen en hij past precies. Ik ben er zo blij mee, ik vind hem echt prachtig! Eigenlijk had ik een andere outfit in gedachte voor de post van vandaag, maar dit jurkje stond nog veel leuker dan het andere zwarte jurkje dat ik al had.


dress - kenzaa   flats - h&m   clutch - vintage   ring - h&m   
Een tijdje geleden kwam ik de website Zoyou tegen. De kleuren van de items vind ik erg leuk. Ze zijn allemaal best wel licht, en dat geeft het een schattig effect. En speciaal voor Lace and Pearls hebben ze een kortingscode gemaakt, die je misschien al in de zijbalk hebt gezien. Als je 'Lace15' intypt krijg je 15% korting! Deze code is geldig tot 31 oktober 2011. Ik hoop dat jullie er wat leuks vinden, want ook al is de kleding op de site heel erg betaalbaar, 15% korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Outfit 21-9-2011

fake ysl arty ring - ebay   blouse - primark   tregging - pieces   wedges - ebay   necklace - primark


A goal without a plan is just a wish

Ik heb een beetje een vreemde hobby. Nou, ik heb er eigenlijk wel meer dan 1, maar deze is denk ik een van de eigenaardigste. Ik ben namelijk verslaafd aan het maken van wishlists, to do lijstjes, etc. Ik ben gewoon verslaafd aan lijstjes maken. Op de een of andere manier vind ik het gewoon onwijs fijn om alles opgeschreven te hebben. Maar, even back tot he point. Wishlists. Zelfs als ik op een webshop kom maak ik er een. Zo ook afgelopen week toen ik kwijlend aan het rondkijken was op de Topshop website. De items staan in willekeurige volgorde, want ik kan echt niet kiezen welk item ik het mooiste vind.1.beret         3.bretels rok  5.jurk
2.armband   4.blouse         6.boots

The truth never set me free

Ken je dat; Je zoekt wekenlang naar de perfecte winterjas maar je vindt niks, maar juist als je er helemaal niet naar op zoek bent vind je zomaar een hele leuke. Dat overkwam mij gisteren dus ook. Ik heb een kraag met een soort creme wol op de kraag en de rest van de jas is donkerbruin. Ik ben er echt hartstikke blij mee. En hij komt  zelfs van de hema, een winkel waar ik naast ondergoed en sierraden bijna nooit iets koop. Dus een winterjas kan ook doorgestreept worden op m'n najaars-wishlist.

sweater - cutoff(diy) h&m   trousers - pieces   clutch - h&m   flats - h&m   necklace - primark   ring - topshop


New in: Silver bikini

Vrijdagavond ben ik naar Appelpop geweest in Tiel. De Handsome Poets opende en dat deden ze echt heel goed. Ik ben dol op hun muziek en ik had ze nog nooit live gehoord, dus dat was hartstikke leuk. Go back to the zoo was voor mij echt het hoogtepunt. Ik ben hartstikke fan van ze en ze speelde zo, zo goed. Een vriendin en ik stonden vooraan, en op een gegevenmoment begon er iemand te moshen. Wat was ik blij dat ik mijn camera niet mee had genomen want die had 't niet overleefd, aangezien het allemaal hartstikke lange jongens waren konden we niet goed meer weg dus werden we naar alle kanten geduwd. Het was wel hartstikke leuk en gezellig en ik heb 'n geweldige avond gehad. Volgend jaar ga ik zeker beide dagen, maar helaas moest ik op zaterdag naar 'n verjaardag  ,die overigens wel heel gezellig was, dus kon ik niet.

Toen ik een tijdje geleden in de primark was zag ik dat alle bikini's afgeprijsd waren tot twee, en sommige zelfs een euro. Deze geweldige zilveren bikini dus ook. Ik had er niet echt een nodig maar voor zo'n lage prijs kan ik 'm gewoon niet laten liggen. Ik verheug me nu al op aankomende zomer.
LiefsI said, excuse me you're a hell of a guy

Wat kan ik genieten van zondagen. Even helemaal niemand om je heen en lekker uitrusten. Helaas moest daar wel 'n uur huiswerk aan voorafgaan, maar daar ben ik nu dan ook klaar mee. Eigenlijk is er niet echt iets nuttigs wat ik kwijt moet aan jullie, dus laat ik het hierbij en ik hoop dat jullie dit een leuke outfitpost vinden!

sweater - h&m   shorts - vintage   boots - primark    bracelet - h&m   ring - primark


I wish people would stop yelling 'n start listening


Vroeg opstaan, snel douchen en opmaken, je ontbijt half op de fiets opeten, een te grote lading boeken je tas en elke avond weer een outfit voor de volgende dag klaarleggen. Ja hoor, school is weer begonnen. Helaas, want ik had nog best een paar weken vakantie kunnen gebruiken. De eerste paar dagen zijn altijd veel zwaarder dan de rest van het jaar vind ik persoonlijk. Als je eenmaal door het begin heen bent en weer aan 't ritme bent gewend valt het eigenlijk best wel mee. Maar dan heb ik het nog niet over de vakken hoor, want die zijn nog even saai en erg als vorig jaar. Nu ik in de vierde zit, heb ik ook veel meer uren. En ook tussenuren, helaas. Ik ben niet iemand die in de aula heel geconcentreerd mijn huiswerk kan maken en zit het liefst gewoon op mijn eigen kamertje. Maar we zullen wel zien hoe het gaat, het officiƫle rooster voor de komende weken hebben we nog niet gekregen dus ik weer nog niet hoeveel tussenuren ik dan krijg. Deze week zijn 't er in iedergeval erg veel.
Het belangrijkste voor mij is dat ik wel genoeg tijd overheb voor de leuke dingen zoals bloggen, en ik zal dan ook proberen om zo'n 2 a 3 keer per week te posten.

blouse - primark   pants - outlet   wedges - sascha shoes   bag - primark   necklace - h&m   ring - primark