Cats in the cradle and the silver spoon

Niet te geloven dat ik om 11 uur 's avonds een ventilator nodig heb. Het is hier echt ongelooflijk warm. 's Ochtends is het meestal nogal bewolkt maar rond twaalven komt de zon door en zweet je je kapot.
Het is echt genieten hier. We zijn deze week bij mijn oma, opa en bijna alle tantes, ooms, nichtjes en neefjes langsgeweest. Het is zo leuk om iedereen weer te zien na acht jaar. Mijn camera zit al bijna vol en we hebben nog drie weken te gaan. Gelukkig heeft mijn vader de laptop mee dus kan ik de foto's daar al op zetten.
Mijn broertje is zo lief geweest een paar outfitfotoos te maken toen we bij ons huis aankwamen.  Maar het uploaden van de foto's lukt niet goed op flickr dus zijn ze via een andere site en dus iets kleiner als normaal, helaas.
I'll be out in 2 days!

Al mijn koffers zijn ingepakt. Ik heb een nieuw geheugenkaartje voor m'n camera gekocht, 10 gb en ik ben helemaal klaar voor mijn vakantie. Natuurlijk ben ik ook best zenuwachtig aangezien ik nog nooit drie weken zonder m'n moeder ben geweest. Ik ga dit jaar namelijk alleen met mijn vader en broertje op vakantie en we vertrekken zondagochtend. Het fijne is wel dat we gegarandeerd warm weer krijgen, dus mijn al m'n nieuwe shorts en zomerjurkjes heb ik niet voor niets gekocht. Mijn vader neemt zijn laptop mee dus waarschijnlijk kan ik mijn blog eens in de paar dagen updaten met foto's, of misschien zelfs een outfitpost.

dress - h&m   brogues - ebay   clutch - thrifted   necklace - bijeaux brigittesYou love me smoking on the balcony

Wat een dag. Vanmorgen al rond acht uur uit m'n bed geblaft door Desie, waar ik daarna gelijk even mee ging lopen. Een halfuurtje daarna snel gedouched en aangekleed. En na 't ontbijt gelijk naar de gamma gegaan om hout te kopen voor het konijnenhok dat we aan het 'renoveren' zijn. Een nieuw dak en een nieuwe achterkant. De katten vinden het namelijk erg leuk om heel hard vanaf 't schuurdak op het konijnenhok dak te springen. Vandaar dat 't nodig aan vervanging toe was.
Ook zijn we vanmiddag nog naar de dieranarts gegaan voor wat prikjes en oogdruppeltjes voor de hond. Ze vond het niet heel erg leuk, maar toen ze eenmaal klaar waren met d'r en we naar buiten liepen om wat outfitfotoos te maken sprong ze alweer vrolijk in het gras.
Vanavond is het dan eindelijk zo ver, de Harry potter marathon! Ik heb er zo veel zin in, ik kan niet wachten. Dat is de mensen die me op twitter volgen waarschijnlijk niet ontgaan.lace top - vero moda   high waist shorts - h&m   sandals - action   snake bag - vintage   ring - albert cuijp   bracelet - h&m


I don't go looking for trouble. Trouble usually finds me
-nothing left to lose - the pretty reckless

New buys

Als er sale is bij de h&m, moet ik altijd een of twee keer langsgaan. Er is namelijk altijd wel iets heel erg afgeprijstd wat ik een tijd daarvoor wilde kopen maar toen te duur vond. Deze week dus ook. Ik ging donderdagavond met twee vriendinnen naar de Divided en de gewone h&m. Ik heb daar twee hele mooie maxi-dresses gekocht (ieder voor drie euro!), highwaisted shorts, en een wood-look ring.all items - h&m


New glasses

De laatste paar dagen kijk ik echt maar naar éen ding uit, en dat is de Harry Potter and the Deathly Hallows maraton, op 12 en 13 Juli. Part 1 begint rond half 10, en om een over twaalf 's nachts begint Part 2. Een hele avond vol met Harry Potter, heerlijk.
Gisteren hebben we mijn nieuwe bril opgehaald. Hij heeft dezelfde sterkte dus het is alleen een ander montuur. Ik ben er zo blij mee. Deze lichtere kleur staat zo veel beter bij sommige outfits.

lace dress worn as top - h&m   tregging - pieces   brogues - ebay   ring - primark   head band - new look   brown bag - primark
What time is it?

Het weer wordt echt met de dag beter, héerlijk. Nu kan ik ook mijn bikini weer uit de kast pakken en lekker gaan zonnen. Nu het lekker weer is pak ik m'n kans om allerlei leuke dingen te doen, barbequen, zwemmen, heerlijke fruitsalades/smoothies maken enzovoorts. Mijn favoriete combinatie is aardbei, banaan en sinaasappel en dan nog een beetje roomijs erdoorheen. Dat is pas genieten.

fringe dress - DIY   sheer vest - h&m   belt - tally weijl   ringbracelet - h&m   sandals - action
Who are you to judge?

Ik kon niet wachten met het dragen van mijn nieuwe jurkje, dus ik heb hem vanmorgen meteen aangetrokken. En aangezien er een paar benieuwd waren naar aanfoto's, hierbij 'n hele outfitpost, inclusief Desie. We hebben héel veel foto's gemaakt aangezien ze zich zo goed vermaakte, dus dit is een extra uitgebreide post. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!
Liefs


velvet dress - h&m   docs - dr martens   cross ring - DIYNever underestimate the power of an extreme pissed of woman

Gisteravond ben ik toch nog even naar de stad gegaan met m'n moeder, broertje én ja hoor, Desie. Gelukkig was m'n broertje zo lief om buiten de h&m te wachten met d'r, zodat ik even flink kon toeslaan. Ik had verwacht dat er heel veel items zouden zijn die ik wilde kopen, maar 't viel mee. Wel heb ik twee hele leuke jurkjes gevonden waaronder een waar ik al heel lang naar op zoek was, namelijk een paarse fluwelen jurk.

dresses - h&m