Once a day, your voice is everything I need

Wat is het toch héerlijk opstaan met een puppy in huis. Misschien een beetje vroeg, maar ze kan ook lekker rustig zijn 's middags en gezellig knuffelen. Gisteravond zijn m'n moeder, broertje en ik naar de inloop-puppycursus geweest en Desie vond 't allemaal nogal spannend. Zo was er een gestoorde pup die steeds om haar heen rende en dat werd Dees een beetje te veel dus begon ze zielige geluidjes te maken. Er was ook 'n hele leuke, schattige labrador, maar ook daar moest Desie niets van hebben. 't Was ook wel erg spannend voor haar, zo gelijk op de tweede dag dat ze bij ons is al met allemaal andere hondjes in aanraking komen. Maar we hebben gisteren zeker veel geleerd, dus we zijn niet voor niets geweest. Deze week oefenen we haar naam 'leuk' te maken en haar naar ons toe te laten komen. Klinkt best makkelijk, toch? Hm, geloof me, dat is het niet. Het ging deze middag wel al iets beter dan vanmorgen. Dus nog even flink dooroefenen en dan volgende week weer met iets anders beginnnen!

Vandaag draag ik 'n heel comfortabele outfit omdat ik vandaag, op m'n eerste vakantiedagje helemaal níets ga doen. Afgezien van de hond knuffelen, uitlaten, en films kijken.

cardigan - miss etam (from moms' closet)   black tank - h&m   snake bag - vintage   gem stone ring - DIY   leggings - market   dr martens - dr martens   black belt - tally weijl


Peace in the mind is the only way to face this bomber

Gisteravond kreeg ik een beetje een winkelaanval. Ik zat op ROMWE en kwam daar een hoop items tegen die ik wel goed kon gebruiken. Zoals bijvoorbeeld een zwarte broek, en een basic offshoulder top. Ik heb namelijk een tekort aan 'basic' broeken en basic shirts. Helaas duurt het wel even, want het kan zo'n 10 tot 20 werkdagen duren totdat de kleding hier afgeleverd word. Een week geleden heb ik ook een jurkje van die site besteld maar ook daar moet ik nog even op wachten. Op internet koop ik altijd zo veel sneller dingen dan in het echt. Als ik in 'n winkel sta denk ik ergens wel lang over na, maar op een webshop stop ik het zo, 'hup' in mijn winkelwagentje. Hebben jullie dat ook?

reindeer blouse - kenzaa   bracelet - h&m   beige trousers - pieces   brown wedges - sascha shoes
I still remember you, and what we used to have so

Donderdag: duits en natuurkunde. Vrijdag: wiskunde en engels. Maandag: scheikunde. Dinsdag: nederlands en aardrijkskunde. Woensdag: biologie en frans. Héerlijk, de proefwerkweek is op komst dus ik kan weer lekker hele middagen lang leren. Maar, dat betekend dan ook gelijk dat het schooljaar eindelijk bijna afgelopen is. En ik moet zeggen, dat voelt goed. Heel goed. Dus nog even een weekje lang hard studeren, daarna ons nieuwe hondje ophalen en dan heerlijk vakantie vieren.

Lace dress - h&m   brogues - ebay   belt - tally weijl

Destroy what destroys you.

Deze zomer gaan we dan eindelijk een hondje nemen. We zijn vorige week helemaal naar Limburg gereden om naar de pups te kijken. Er was er nog maar een zonder baasje maar dat vonden mijn moeder, broertje en ik alledrie de leukste. Ze is bruin, heel erg zacht en onwijs lief. En ze is vernoemd naar Desie, van Dunya & Desie. En natuurlijk nam ik m'n camera mee om heel veel foto's en filmpjes te maken. Over ongeveer twee en een halve week mogen we haar ophalen en mee naar huis nemen en ik kan écht niet wachten.

De jeugd van tegenwoordig - Tante LienYou hurt where you sleep and you sleep where you lie

Donderdagavond was het dan zover, eindelijk gingen we dan naar Amsterdam voor The Pretty Reckless. En het was de hele reis en wachttijden waard. Helaas duurde het niet zo lang, maar de tijd dat ze speelde was echt geweldig. En we stonden helemaal vooraan dus kon ik hele mooie fotoos maken. En met m'n nieuwe camera kan ik ook met HD filmen dus dat heb ik ook goed uit kunnen probreren. Ik heb 'n geweldige dag gehad met Luka, Robin en Lika. En natuurlijk met de andere Tpr fans die we hebben ontmoet.